KreatiVerdi - Flagship workshop - Bærekraft, Begeistring og Balanse

Om Linda Sofia

Helt siden jeg var barn har jeg elsket å sy!

Jeg har alltid elsket å være kreativ og realiserte drømmen min som motedesign student i Milano for 17 år siden. Når jeg skjønte hvor mye klær som blir produsert hver eneste dag tenkte jeg at DETTE MÅ jeg gjøre noe med.

Jeg begynte å redesigne gamle klær og vant en konkurranse på universitetet mitt. Premien fikk jeg velge selv og jeg fikk en 4 ukers tur til Kenya for å se hva våres donerte klær gjør med de landene vi dumper de i.  Etter en tur på markedet i et av de største slumområdene i Afrika ble jeg overbevisst! Jeg må dedikere tiden min til å snu dette systemet vi lever i.

Det er en fantastisk verden å dykke inn i, skapermagien!! Tiden blir borte når man bruker fantasien og setter sammen materialer for å lage noe fint, noe å være stolt øver!

Håndverksferdigheter har nesten blitt borte, når de burde verdsettes og brukte ting må ses på som en resurs. Jeg mener at alle steder trenger et gjenbruksverksted der vi samler inn resursene lokalt. Jeg ser at dette konseptet vil skaper enda flere sirkulære arbeidsplasser og fylle tomme butikslokaler med bærekraftige tiltak.

Det er en lang vei å gå. Men sammen kan vi holde skapergleden ved liv i kreative verksted i hver eneste by!

I nett-kurset deler jeg steg for steg hvordan jeg har fått det til! Du får alle erfaringene mine og masse gode tips for at du skal lykkes!